Neden mi 20yasdisi?

Neden mi 20yasdisi?



Eh hayat enteresan. 20lik yas disi hic bitmiyor cunku! Ilk ciktiginda hemen kosuyorsun disciye (uzgunum dostlarimi disci yerine koydugum icin!), zannediyorsun ki aldirdin ya rahatlayacaksin. O ilk aci bir daha olmayacak hayatinda. Zaten sana 32 dis fazla, bir iki tanesini (o da en arkada kalanlar) aldirsan ne kaybedirsin?

Hepimizin hayatinda yok mu bir 20ligi? Aldirsam da kurtulsam dedigi.. ama... her aldirdiginda bir tane daha kesfettigi!

Isin tatli yani, her defasinda anliyorsun aslinda hayat o 20lik yas dislerini cok seviyor, sen de hayati...







4 Ocak 2011 Salı

Yaklasik 2 haftalik tatilden sonra ise baslamak uzerine...

Insan gunun her parcasinda yasamiyor. Dizilerin bolumleri var ve sonunda hep bir sahne, bir sonrakini izlemek icin merak uyandiran. Kendi sahnelerini dusundun mu hic? Kac sahnen var merak uyandiran? Kac cesaretin var merak uyandiran sahne istemeye?
Aylin Aslim'in soyledigi bir parca vardi 'Bu sabahlarin bir anlami olmali' diye. Esas aksamlarin anlami olmali, kendi kendine kaldigin o anlarda, bir anlam olmali. Bir sonraki gune uyanmayi istetecek. Yok, depresifligimden degil bu, ya da farkinda olmadigim depresifligimden, bilmem.
Daha cok sahnem olmasini isteyerek uyuyorum simdi.. Cesaretimin oldugunu zannediyorum.
Baslik ile altindaki metin tam uymadi gibi geldi di mi sana? E hayat da boyle degil mi, ne altbasliklar, ne basliklardan cikar; ne metinler ne basliklari takip eder...
Resim, http://goodle.tumblr.com/ sayfasindandir. Cooook guzel resimler var sayfada. Mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye ederim!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder